''Güçlü aile güçlü toplumun temelidir''

''Güçlü aile güçlü toplumun temelidir''

Kütahya Belediyesi ve Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen Mahallede Aile Atölyesi projesi etkinlikleri, Cumhuriyet Mahallesi Sosyo-Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen program ile devam etti.

Sağlıklı bir aile yapısının oluşturulması, korunması ve geliştirilmesi amacıyla Belediye ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen Mahallede Aile Atölyesi programı, Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin’in, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, mahalle muhtarları ve Cumhuriyet Mahallesi ile çevre mahalle sakinlerinin katılımıyla Cumhuriyet Mahallesinde devam etti.

Toplam 67 mahallemizde gerçekleştirilecek olan programlarda aile yaşam becerileri eğitimi ön plana çıkıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, açılış konuşmasında ailenin toplumun temel yapı taşı olduğunu belirtti. Bu kapsamda Kütahya Belediyemizin sosyal projelere büyük önem verdiğine değinen Ertekin, programların etkin bir şekilde yürütüldüğünü söyledi.

Program, Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü eğitmenlerinin ailelerin gündelik yaşamda karşılaştıkları sorunlara yönelik çözüm önerilerini anlatmasının ardından soru ve cevap ile devam etti.

Programda ayrıca Kütahya Belediyesinin sosyal yardım projeleri detaylı bir şekilde anlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN