Fırıncılardan hem çevreyi hem de vatandaşın cebini koruyan kampanya: Oraya poşetiyle giden ekmeği indirimli alacak!

Fırıncılardan hem çevreyi hem de vatandaşın cebini koruyan kampanya: Oraya poşetiyle giden ekmeği indirimli alacak!

Ekmek fiyatlarındaki artış vatandaşın cebini zorlarken o şehirdeki fırıncılardan dikkat çekici bir kampanya geldi. Poşetini getirene ekmeğin indirimli satılacağı kampanya, hem çevreyi hem de vatandaşın cebini korumayı amaçlıyor…

Ekmek ve Ramazan pidesi fiyatları cep yakarken, o şehirdeki fırıncılardan bu soruna dikkat çekici bir çözüm geldi. “Geri dönüşümü anında nakde çevir” sloganı ile yeni kampanyalarını duyuran fırıncılar, poşetini getirene ekmeği ucuza satıyor.

POŞETİNİ GETİREN EKMEĞİ 7 TL’YE ALIYOR

Evlerdeki poşetlerin değerlendirilmesi ile çevre kirliliğinin azalmasını amaçlayan kampanya kapsamında, ekmek başına 1 TL indirim yapılıyor. Bu kapsamda poşetini getiren vatandaşlar 8 TL’ye satılan ekmeği 7 TL’ye alıyor.

indirimli-ekmek-1.jpg

Kampanyadan yararlanan müşteriler ekonomik anlamda tasarruf ederken, fırıncı da talep yoğunluğundan dolayı maliyetine satışa devam ediyor.

indirimli-ekmek.jpg

Yıllardır çözülmeyen ve doğayı kirlettiği için poşet kullanımının azaltılmasının önemli bir konu olduğunu vurgulayan fırıncı esnafı Oğuzhan Akbal, 2 şubesinde normalde 15 TL’den satılan pideyi de 10 TL’ye satarak kampanyalarını artırma yolunda çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN