Esenyurt'ta 8 aracı kundaklayıp kaçan şahıs yakalandı!

Esenyurt'ta 8 aracı kundaklayıp kaçan şahıs yakalandı!

Esenyurt'ta 8 aracı kundaklayıp kaçan şahıs polis ekiplerin yaptığı operasyon sonucu Başakşehir'de yakalandı.

8 aracı kundakladıktan sonra kaçan şahıs Başakşehir'de düzenlenen operasyonla yakalandı. Esenyurt'ta bir çok araca zarar veren şahsın akrabalarıyla olan tartışma sonucunda gerçekleştiği öğrenildi.

Esenyurt'ta bir kişi, tartıştığı akrabalarının oto tamir dükkanını benzin dökerek ateşe verdi. İtfaiye ekipleri, içerisinde 8 araç bulunan iş yerindeki yangını kısa sürede söndürürken şüpheli olay yerinden kaçmıştı.

9459621.jpg

Esenyurt Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 2258 Sokak'ta geçen gece saat 02.00'de meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir şahıs elinde yanıcı madde olan bir şişeyi sokak üzerinde bulunan araçlara ve yola doğru boşaltıp ateşe vermişti. Şahıs olay yerinden kaçarken, 8 araç alev alev yanmıştı. Alevler daha sonra araçların bulunduğu yerdeki depo olarak kullanılan iş yerine de sirayet etmişti. Neyse ki olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı, ancak 8 araç ve iş yeri kullanılamaz hale gelmişti.

9459513.jpg

SÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI

Şüphelinin Yakalanması: İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlatmış ve şüpheli şahsın yakalanması için yoğun bir çaba sarf etmişlerdi. Sonunda, kimlik bilgileri tespit edilen C.D. isimli şahıs aynı gün Başakşehir'de yakalanarak gözaltına alındı. Araştırmalar sonucunda, şüpheli şahsın akrabalarıyla olan tartışma sonucunda bu eylemi gerçekleştirdiği öğrenildi.

9459512.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN