Efeler’den üniversiteye hazırlanan öğrencilere tam destek

Efeler’den üniversiteye hazırlanan öğrencilere tam destek

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, üniversite sınavına hazırlanan gençlere destek olmak amacıyla "45 Günde TYT'yi Bitir" projesini başlattı.

Proje ile öğrencilerin; Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Tarih, Coğrafya, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Felsefe Grubu derslerini kapsayan Temel Yeterlilik Testi’nde (TYT) başarılı olabilmeleri için ücretsiz bir hazırlık programı sunuluyor.

ÖĞRENCİLER ÜCRETSİZ KAYIT FORMU DOLDURARAK PROJEDEN YARARLANABİLECEK

Projeden yararlanmak isteyen öğrencilerin; bidersanlatimi.com adresine girerek ücretsiz kayıt formunu doldurmaları, ardından "45 Günde TYT'yi Bitir" paketini seçerek, WhatsApp uygulaması üzerinden 0530 358 87 80’e "Efeler Belediyesi’nden Eğitime Tam Destek" mesajı göndermeleri yeterli olacak. Böylelikle öğrenciler, internet üzerinden TYT’de çıkabilecek tüm konuları öğrenme fırsatı elde edecekler.

“EFELER BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİN YANINDA”

“Değerli gençler, daha da başarılı olacağız” diyen Başkan Anıl Yetişkin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Üniversite sınavlarına hazırlık süreci gençlerimiz için oldukça önemli bir dönem. Bu süreçte öğrencilerimize destek olabilmek ve başarılarını artırmak adına Efeler Belediyesi olarak bir proje başlattık. Biliyoruz ki bu süreçte doğru kaynaklara erişim ve etkili bir hazırlık çok önemli. Ücretsiz olarak sunacağımız programla üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz sınavda karşılaşabilecekleri tüm konuları öğrenme fırsatı bulacaklar. Gençlerimizin geleceğe güvenle adım atabilmeleri için Efeler Belediyesi olarak elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN