Çuvalla soğan aldı, içinden çıkanları görünce hayretler içinde kaldı! Böylesi ancak şeytanın aklına gelir

Çuvalla soğan aldı, içinden çıkanları görünce hayretler içinde kaldı! Böylesi ancak şeytanın aklına gelir

Çuvalla soğan aldı, içini açınca gördüğü şey karşısında hayretler içinde kaldı! Böylesi ancak şeytanın aklına gelir! Çuvalın içinden bakın ne çıktı...

Sinop’un Erfelek ilçesinde yaşanan ilginç bir olay, bölgede büyük tepki topladı. Erfelek’e bağlı Horzum köyü Kozcuğaz Mahallesi’nde yaşayan Nazmiye Çil, kamyonetle satış yapan bir satıcıdan satın aldığı soğan çuvalından çıkan taşları görünce adeta şoke oldu.

TAŞ DOLU SOĞAN ÇUVALI ŞAŞKINLIK YARATTI

Eve döndüğünde soğan çuvalını açan Nazmiye Çil, tartıda ağırlık kazanması için çuvalın içerisine taş doldurulduğunu fark etti. Yaşadığı şaşkınlığı dile getiren vatandaş, böylesi hileli satışların önüne geçilmesi için yetkililere çağrıda bulundu. Çuvalda bulunan taşların ağırlığı artırarak soğanın daha fazla görünmesini sağladığını belirten Çil, bu tür dolandırıcılık yöntemlerine karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Sinop’ta soğan çuvalının içinden çıkanlar şaşırttı

Olayın ardından dolandırıcı satıcının bulunması ve hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılmasını talep eden Nazmiye Çil, bu tür olayların önlenmesi için yetkililerden sıkı denetimler yapılmasını istedi. Benzer durumlarla karşılaşmamak adına vatandaşların alışveriş yaparken daha dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN