Çeşme'de orman yangını: Üç kişi hayatını kaybetti

Çeşme'de orman yangını: Üç kişi hayatını kaybetti

İzmir'in Çeşme ilçesinde ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kontrol altına alınan yangında üç kişi hayatını kaybetti.

Çeşme'de öğle saatlerinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Alaçatı Mahallesi Deliklikoy mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler tarafından kontrol altına alındı.

ÜÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Uzun bir süre söndürülemeyen yangında üç kişi hayatını kaybetti.

Yangına müdahalede 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve çok sayıda orman işçisi görev alıyor. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan alevler, şu anda kontrol altına alındı.

Yangın nedeniyle herhangi bir can kaybı veya yaralanma haberi alınmadı. Bölgedeki vatandaşlara ise tedbir amaçlı evlerinde kalmaları yönünde uyarı yapıldı.

Yetkililer, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını ve en kısa sürede kontrol altına alınması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN