Büyükşehir’den Köprübaşı’nda Ali Çakar konseri

Büyükşehir’den Köprübaşı’nda Ali Çakar konseri

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kurtuluş haftası etkinlikleri kapsamında Soma’da konser düzenledi. Köprübaşı ilçesinde Gazi Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen konserde sanatçı Ali Çakar, sahne alarak vatandaşlarla buluştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında Ali Çakar, Köprübaşı’nda sahne aldı. Gazi Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen konseri Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, Köprübaşı Belediye Başkanı Fatih Taşlı Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan, Köprübaşı protokolü ve vatandaşlar takip etti. Sanatçı Ali Çakar, birbirinden güzel şarkılarıyla geceye renk kattı. Konserde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Başkan Taşlıdan Büyükşehir’e Teşekkür Konuşması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın ve Köprübaşı Belediye Başkanı Fatih Taşlı, sanatçı Ali Çakar’a hediye ve çiçek takdiminde bulundu. Belediye Başkanı Fatih Taşlı, söz verdiği mesire alanının bitmek üzere olduğunu belirtti. Taşlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ile birlikte açılışını yapmayı planladıklarını söyledi. Başkan Taşlı, “Manisa’mızın düşman işgalinden kurtlusunun 102. Yılını kutlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bu duygu ve düşünceler ile başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mimar Ferdi Zeyrek’e destekleri nedeniyle sizlerin adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN