Bursa'da otomobil saldırganları korku yarattı: Holding binasına 43 el ateş

Bursa'da otomobil saldırganları korku yarattı: Holding binasına 43 el ateş

Bursa'da, gece yarısı kimse olmayan bir saatte bir holding binasına saldırı düzenlendi. Otomobille gelen saldırganlar, binaya 43 el ateş açarak camları kırdı. Binada bulunan özel güvenlik görevlisi, saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, gece yarısı kimse olmayan bir saatte bir holding binasına silahlı saldırı düzenlendi. Edinilen bilgilere göre, beyaz bir otomobille olay yerine gelen saldırganlar, araçtan otomatik silahlarla ateş açarak binayı hedef aldılar. Saldırıda 43 mermi binanın camlarına isabet etti ve ciddi hasara yol açtı.

9119736.jpg

9119737.jpg

SALDIRIDAN YARA ALMADAN KURTULDULAR

Olay, gece saatlerinde gerçekleşti. Saldırganlar, holdingin ana binasının önünden geçerken otomobillerinin camından dışarıya uzanıp arka arkaya ateş açtılar. Saldırı sırasında binada bulunan özel güvenlik görevlisi, şans eseri yara almadan kurtuldu. Olayın ardından bölgeye hızla çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

9119739.jpg

Polis ekipleri, saldırının ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Aynı zamanda olay yeri inceleme ekipleri de delil toplamak üzere çalışmalarını sürdürdü.

9119738.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN