Burhaniye genelinde yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor

Burhaniye genelinde yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor

“39 mahalleye ayırt etmeden sürekli hizmet” anlayışıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçe genelinde farklı noktalarda eş zamanlı olarak sürdürülen çalışmalarda; Bahçelievler Mahallesi’nde 2783. Cadde’de yağmur suyu hattı ve 3046. Sokak’ta parke taş yol yapım ve kaldırım çalışması yapılırken; Hürriyet Mahallesi Yurt Caddesi’nde parke taş onarımı gerçekleştiriliyor. Program dahilinde süren işlerin yanı sıra ekipler her soruna ivedilikle müdahale ediyor.

Pelitköy Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi Yurt Caddesi’nde yol tamirat çalışmasına devam edilirken, ilçenin bir diğer mahallesi olan Öğretmenler Mahallesi’nde ise iki ayrı noktada gerçekleştirilen çalışmalarda Mehmet Erdem Caddesi’nde yağmur suyu hattı ve yol tamiratı işlemleri tamamlanırken, Nurettin Sandıkçıoğlu Caddesi’nde ise kaldırım tamirat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Tüm imkanlar ile birlikte yol yapım ve onarım çalışmalarına devam edildiğini belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Merkez ve kırsal mahalle farkı gözetmeksizin hizmete devam ediyoruz. Program dahilinde ilçemiz genelinde bir tek bozuk yol bırakmayacağız. Daha yaşanılabilir bir Burhaniye için hizmete tüm birimlerimiz ve tüm personelimiz ile birlikte devam edeceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN