Bozüyük Belediyesi Turnuva kayıtları başladı

Bozüyük Belediyesi Turnuva kayıtları başladı

Bozüyük Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 4 Eylül Kurtuluş Günü Kutlama Haftası etkinlikleri kapsamında gençlere yönelik olarak düzenlenen Kum Voleybolu ve Sokak Basketbolu Turnuva kayıtları başladı.

Katılımcıların hiçbir ücret ödemeyeceği turnuva kayıtları Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde başlarken kayıtlar 23 Ağustos 2024 Cuma günü sona erecek.

4 Eylül Basketbol Sahalarında 27-28-29 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Kum Voleybolu turnuvasına voleybolseverler 2 kişilik takımlar halinde küçük kızlar 2012-2013-2014-2015 doğumlu sporcular, büyük kızlar 13 yaş ve üzerindeki sporcular ve yaş sınırı olmayan büyük erkekler kategorileri ile birlikte toplam 3 kategoride katılabilecekler. Aynı tarihlerde yapılacak olan Sokak Basketbolu turnuvasına ise 3+1 kişilik takımlar halinde her yaştan katılımcılar başvuru yapabilecekler.

Her yıl sportmenliğin ve centilmenliğin ön planda olduğu ve oldukça heyecanlı geçen turnuvanın yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN