Böyle ihmalkarlık görülmedi: Görme engelli çift rögara düştü!

Samsun’da görme engelli bir çift, altyapı çalışmaları sırasında kapağı açık bırakılan rögara düştü. Yaralanan çift hastaneye kaldırıldı ve olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Samsun’un Atakum ilçesinde yaşanan talihsiz olayda, görme engelli bir çift altyapı çalışmaları sırasında kapağı açık bırakılan rögara düştü. Yaralanan çift hastaneye kaldırıldı ve olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

9685754.jpg

Olay, Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde saat 11.15 civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, altyapı çalışmaları sırasında güvenlik önlemleri alınmış olmasına rağmen, çalışma sırasında kapağı açık bırakılan rögar tehlike oluşturdu. Görme engelli İngilizce öğretmeni Güldane D.D. ve Emrah D., yolda yürürken bu rögarın içine düştü.

9685755.jpg

Çiftin rögara düştüğünü fark eden çevredeki firma çalışanları ve vatandaşlar hızla yardıma koştu. İlk müdahaleyi olay yerinde yapan vatandaşlar, ambulans çağırdı. Yaralanan çift, hızlı bir şekilde olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan çiftin durumlarının stabil olduğu bildirildi.

9685756.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN