Bolu'da yangın felaketi: Ev ve depolar kül oldu

Bolu’nun Sultanbey köyünde çıkan yangında bir ev, samanlık, odunluk ve depo tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. İki kişi dumandan etkilendi.

Bolu’nun Sultanbey köyünde, saat 18.15 sıralarında Nazmi Y. ve Hüseyin Y.’e ait odunlukta başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek bitişik konumdaki ev, samanlık ve depoya da sıçradı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ve diğer acil ekipler, yangını kontrol altına almak için yoğun bir çaba sarf etti.

YANGININ BAŞLANGICI

Bolu’nun Sultanbey köyünde Nazmi Y. ve Hüseyin Y.’e ait odunlukta saat 18.15 sıralarında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, birbirine bitişik olan ev, samanlık ve depoya da sıçradı.

aw317863-02.jpg

OLAY YERİNE MÜDAHALE

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, AFAD, SEDAŞ ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, SEDAŞ ekipleri mahallenin elektriğini kontrollü bir şekilde kesti.

ALEVLERE MÜDAHALE VE SONUÇLAR

Ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışmaları sonucunda alevler kontrol altına alındı. Yangında samanlık, odunluk ve depo tamamen kül olurken, evde büyük çapta hasar meydana geldi. Dumandan etkilenen 2 kişi, ambulansta tedavi edildi.

aw317863-03.jpg

İNCELEME BAŞLATILDI

Yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN