Belediye saha çalışmalarında hız kesmiyor

Belediye saha çalışmalarında hız kesmiyor

Giresun Belediyesi, şehrin altyapısını güçlendirmek ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Belediye ekipleri, çeşitli bölgelerde yürütülen projelerle hem kent estetiğini hem de vatandaşların günlük yaşamlarını iyileştirmeyi hedefliyor.

Bu kapsamda belediye ekipleri tarafından; Hacımiktat Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda kanal hattı çalışması, Teyyaredüzü Mahallesi İl Jandarma önünde yağmur suyu boru hattı çalışması, Aksu Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı çalışması, Teyyaredüzü Mahallesi Yüksel Sokak’ta beton öncesi hazırlık ve betonlama çalışması ile Erikliman Mahallesinde abone arızası yapılıyor.

Öte yandan, şehir genelinde yürütülen yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarının yanı sıra yeşil alanların düzenlenme çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelindeki yeşil alanlar ve refüjlerde ot biçme çalışmaları planlı bir şekilde yürütülüyor.

Giresun Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: "Amacımız, Giresun'u daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek. Ekiplerimiz, hava şartlarına bakmaksızın sahada çalışarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN