Belediye Başkanı Kahveci minik Berat’ın seçim vaadini gerçekleştirdi

Belediye Başkanı Kahveci minik Berat’ın seçim vaadini gerçekleştirdi

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Orgeneral Asım Gündüz İlkokulu 3/E sınıfında yapılan sınıf başkanı seçimleri sırasında adının geçtiği bir vaadi gerçekleştirmek için sürpriz bir ziyarette bulundu.

Sınıf başkanlığı seçim vaatleri arasında Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin okulu ziyaret edeceğinin sözünü veren minik aday Berat Kılavuz’un bu isteği, Belediye Başkanı Kahveci’nin jestiyle gerçeğe dönüştü.

Berat’ı ve okuldaki diğer öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Kahveci, seçim kampanyasında minik başkan adayının yanında olduğunu belirtti. Ziyareti sırasında öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanımı Kahveci, Berat’ın diğer vaatlerinin de takipçi ve destekçisi olacağını ifade etti.

Minik öğrencilerle buluşmak, onların heyecanını paylaşmak ve geleceğin liderlerine destek vermekten mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kahveci, “Gençlerimizin hayallerine ve sözlerine önem veriyoruz. Bugün Berat’ın seçim vaadini yerine getirmek benim için büyük bir keyifti” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN