Başkan Köse’den Zabıta HaftasI mesajı

Başkan Köse’den Zabıta HaftasI mesajı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Köse, mesajında zabıta ekiplerinin şehirde özverili şekilde zor bir görev ifa ettiğine değinerek şunları kaydetti:

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da Zabıta Haftası’nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Zabıta ekiplerimiz şehrimizin huzurunu, düzenini ve güvenliğini sağlamak adına gece gündüz demeden fedakarca çalışmakta ve vatandaşlarımızın refahı için büyük bir sorumluluk üstlenmektedir.

Şehrimizin tertipli, düzenli ve yaşanabilir olmasında en büyük paylardan biri de zabıtalarımıza aittir. Giresun’un dört bir yanında, her gün karşılaştıkları zorlukları azimle aşmakta ve halkımızın huzuru için özverili bir şekilde görevini yürütmektedir.

Zabıta Haftası vesilesiyle, şehrimizin her köşesinde düzeni ve güveni sağlamak için gösterdikleri üstün gayretten dolayı zabıta ekiplerimize teşekkür etmek istiyorum.

Sizlerin emeği ve çabası, Giresun’un huzurunu ve güvenliğini korumada vazgeçilmezdir. Gösterdiğiniz bu gayret ve özveriyle, şehrimizin daha güzel ve yaşanabilir bir yer olmasına katkı sağlıyorsunuz.

Bu vesileyle, bu özel haftanızı kutluyor, görevlerinizde kazasız, belasız, sağlıkla ve huzurla geçecek bir yıl diliyorum. Şehrimizin ve halkımızın güvenliği için yaptığınız tüm çalışmalar için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN