Başkan Köse zabıta personeli ile bir araya geldi

Başkan Köse zabıta personeli ile bir araya geldi

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personeli ile bir araya geldi.

Kale Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Köse çiçekle karşılanırken, Köse ise zabıta ekiplerine pasta ikramında bulundu.

Belediye Başkanı Fuat Köse yaptığı konuşmada, zabıta ekiplerinin önemli görevleri ve sorumlulukları olduğuna değinerek: “Şehirlerimizin düzenli ve güvenli bir şekilde yönetilmesinde zabıta ekiplerimizin katkısı büyüktür. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde Giresun’un daha yaşanabilir bir yer haline gelmesini sağlıyoruz. Çalışmalarınızdan son derece memnunum” dedi.

Toplantıda, personelin karşılaştığı zorluklara yönelik çözümler geliştirilmesi ve hizmet kalitesinin daha da artırılması konusunda önerilerde de bulunuldu.

Zabıta personeli ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Fuat Köse’ye teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN