Başkan Köse, mahalle muhtarlarıyla ve vatandaşlarla buluştu

Başkan Köse, mahalle muhtarlarıyla ve vatandaşlarla buluştu

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin dört bir yanındaki vatandaşların sorunlarını bizzat yerinde dinlemeye devam ediyor.

Muhtarlar Meclisi kurarak Türkiye’de Giresun Belediyesi’ni öncü belediyeler arasına sokan Başkan Fuat Köse, şimdi de mahallelerde muhtarları ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinliyor.

Tarihi Millet Bahçesi'nde düzenlenen programda Başkan Köse, Çıtlakkale Mahallesi’nden başlayan ziyaret serisinin devamında Osmaniye, Kale, Kapu ve Sultan Selim mahallelerinin muhtarları ve sakinleriyle bir araya geldi.

Programa, Osmaniye Mahallesi Muhtarı Caner Ülgen, Kale Mahallesi Muhtarı Muammer Daban, Kapu Mahallesi Muhtarı Veli Kemalettin Keçici ve Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Regaip Aydın katıldı.

Mahalle sakinlerinin çeşitli taleplerini dinleyen Başkan Köse, şehir genelinde yapılan çalışmalara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerileri ve belediye projeleri hakkında istişarelerin yapıldığı toplantıda Köse, her bir mahallenin ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı.

Mahalle muhtarları ve sakinleri, Başkan Köse’ye çözüm odaklı yaklaşımından dolayı teşekkür ederken, Giresun’un daha modern bir kent haline gelmesi için yapılacak çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Program, samimi bir atmosferde geçti ve mahalle sakinleriyle birebir sohbetler gerçekleştirildi.

Başkan Köse, önümüzdeki haftalarda da farklı mahallelere ziyaretlerini sürdüreceğini belirterek, "Her mahallemizin sorunlarını tek tek dinleyecek ve çözümler üreteceğiz. Daha yaşanabilir bir Giresun için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN