Başkan Dr. Candan Yüceer’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Dr. Candan Yüceer’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. Kuruluş Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Candan Başkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin 101. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu kutlu gün, milletimizin bağımsızlık uğruna verdiği büyük mücadelenin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı zaferin en anlamlı ifadesidir. Cumhuriyet, bizlere özgürlüğü, eşitliği ve çağdaş bir geleceği armağan eden, her birimizin onurla sahip çıktığı bir mirastır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği bu kutsal Cumhuriyet’i korumak, yaşatmak ve gelecek nesillere daha da güçlü bir şekilde devretmek en büyük görevimizdir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Atatürk'ün ilke ve devrimlerine olan bağlılığımızla, Cumhuriyetimizin aydınlık yolunda çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 101. yılı vesilesiyle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi saygıyla anıyor; milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk!”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN