Başkan Bozbey'den Bursalılara müjde

Başkan Bozbey'den Bursalılara müjde

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, geçtiğimiz ay 25 milyar TL olarak açıkladıkları belediye borcunun mart ayında gelen hak edişlerle birlikte yaklaşık 1.6 milyar TL daha arttığını söyledi.

Kurban Bayramı’nda şehir içi toplu ulaşımın ücretsiz olacağını, arife günü itibariyle mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri düzenleneceğini söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, yakın zamanda hayata geçirilecek müjdeleri de duyurdu. Başkan Bozbey, “Teknik nedenlerden dolayı Bursaray’ı gece 2’ye kadar çalıştıramıyoruz. Onun yerine Bursaray güzergahına paralel olacak şekilde otobüslerle vatandaşlarımıza gece 2’ye kadar destek olacağız. Hafta sonları ise Bursaray 24 saat hizmet verecek. 0-4 yaş çocuğu olan anneler ulaşımdan ücretsiz yararlanacak. Öğrencilerimizin biniş hakkını da 160 binişten 200 binişe çıkarıyoruz. Emeklilere uygulanan kotayı da kaldırıyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN