Balık tutmak için oltasını attı! Oltasına geleni görünce şaşkına döndü: Balık yerine oltasına bakın ne takıldı?

Sadece karada değil derede de! Balık tutmak için oltasını atan amatör balıkçı oltasına geleni görünce şaşkına döndü. O anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Balık yerine oltasına bakın ne takıldı?

Amatör bir balıkçı balık tutmak için oltasını atınca hiç ummadığı bir şey yakaladı. Oltasını çekince gördüğü şey karşısında şaşkına döndü. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi...

OLTASINA BALIK YERİNE YILAN GELDİ

Yalova'da bir amatör balıkçının Safran Deresi'nde yaşadığı ilginç olay, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Balık tutma hevesiyle dere kenarına giden balıkçı, oltasına balık yerine bir yılan takılınca büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Olay, Yalova'nın Safran Deresi'nde meydana geldi. Amatör balıkçı, oltasını dereye attı ve bir süre bekledi. Ancak oltasını çekerken beklenmedik bir durumla karşılaştı. Oltanın ucunda bir balık yerine yılanın kıvrıldığını gören balıkçı, kısa süreli bir şok yaşadı. Durumun farkına vardıktan sonra hızlı bir şekilde sakinliğini koruyan balıkçı, oltasına takılan yılanı dikkatlice çıkardı ve yeniden dereye bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN