ABB’den ‘Sosyal Belediyecilik’ göstergesi! Hem et yardımı hem nakit desteği: Belediyenin kapısını çalan alıyor

ABB’den ‘Sosyal Belediyecilik’ göstergesi! Hem et yardımı hem nakit desteği: Belediyenin kapısını çalan alıyor

‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalarını sürdüren ve herkese eşit yaşam koşulları sağlamayı amaçlayan ABB, ihtiyaç sahibi vatandaşlara hem et yardımı hem nakit desteği sağlıyor. İşte, sosyal belediyecilik anlayışını gösteren ABB’nin sağladığı desteklerin detayları…

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ekonomik olarak zorluklar yaşayan vatandaşlar için başlattığı programlarla maddi destekler sağlıyor. Et yiyemeyen kimse kalmasın isteyen ABB, her ay düzenli olarak 600 TL et yardımı sağlarken aynı zamanda emeklilere de 1500 TL nakit desteğinde bulunuyor…

ABB EMEKLİ YARDIMLARI

ABB, ekonomik olarak zor durumda olan emeklilere düzenli olarak 1500 TL nakit desteğinde bulunuyor. Bu destekle emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmeyi ve ekonomik sıkıntılarını hafifletmeye amaçlayan belediye şuana kadar 11 kez hesaplara 1500 TL yatırdı.

abb-sosyal-destekleri-1.jpg

Yine ekonomik olarak zor durumda olan emekliler ile vatandaşları düşünen ABB, her ay 600 TL et yardımı da yapıyor. Et girmeyen ev kalmasın isteyen ABB bu kapsamda toplam 217.819 aileye et desteği sağladı.

İhtiyaç sahibi olup da belediyenin sunduğu sosyal desteklerden faydalanmak isteyen vatandaşlar belediyenin sosyal yardım birimleri aracılığıyla başvuru yapabilir ve ihtiyaç sahibi olması durumunda çeşitli sosyal desteklerden faydalanabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN