40 TL'ye saray kebaplı menü! Bugün İBB Kent Lokantası menüsünde ne var? 2 Eylül İBB Kent Lokantası menüsü

40 TL'ye saray kebaplı menü! Bugün İBB Kent Lokantası menüsünde ne var? 2 Eylül İBB Kent Lokantası menüsü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları bugünkü menüsünü duyurdu. Peki bugün İBB Kent Lokantası menüsünde ne var? 40 TL’ye karnını doyurmak isteyen oraya koşuyor. İşte 2 Eylül İBB Kent Lokantası menüsü...

İBB Kent Lokantası, hem bütçe dostu hem de doyurucu menüleriyle vatandaşlara hitap ediyor. 40 TL gibi uygun bir fiyata sunulan bu zengin menü hem lezzet hem de besin değerleri açısından oldukça tatmin edici. Her gün değişen menüsüyle, İstanbul’da uygun fiyata ev yemeği tadında lezzetler arayanların buluşma noktası olmaya devam ediyor.

İstanbul'da uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunan İBB Kent Lokantası, 3 Eylül menüsüyle yine ziyaretçilerine zengin ve besleyici bir seçenek sunuyor. Günlük menüde, geleneksel Türk mutfağından özel lezzetler yer alıyor. İşte bugün İBB Kent Lokantası'nda 40 TL'ye karnını doyurmak isteyenler için sunulan yemekler:

3 EYLÜL İBB KENT LOKANTASI MENÜSÜ

  • Ezogelin Çorbası
  • Saray Kebabı
  • Şehriyeli Pirinç Pilavı
  • Yoğurt
  • Ekmek ve Su
  • Toplam Kalori: 926 kcal

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN