Putin'den oligarklara ılımlı 'Türkiye' mesajı

Putin'den oligarklara ılımlı 'Türkiye' mesajı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, oligarklarla gerçekleştirdiği yıl sonu toplantısında Türkiye'ye ilişkin ılımlı mesajlar verdi. Putin, iş adamlarına Türkiye ile bağlarını koparmaya yönelik bir telkinde bulunmadı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, her yıl ülkenin önde gelen oligarklarıyla yaptığı toplantı önceki gün Kremlin'de gerçekleşti. 50 dolar milyarderinin katıldığı toplantıda gündem, Türkiye ve Ukrayna ile yaşanan krizler oldu.

Toplantıya katılan oligarklardan biri, RBK ajansına açıklamalarda bulundu. Adı açıklanmayan iş adamına göre Putin, Türkiye ile ilgili ılımlı sözler söyledi. Putin'in, oligarklara Türkiye ile bağlarını koparmaları yönünde talimat vermediği, Rusya'nın uçak krizinden sonra Türkiye'ye yönelik tavrının nedenlerini ayrıntlı bir şekilde anlattığı ifade edildi.

Gazprom da oradaydı

Kremlin Sarayı’nda yuvarlak masa etrafında toplanan oligarklar arasında Gazprom şirketinden Aleksey Miller, Sberbenk bankasından German Gref, Rosneft Başkanı İgor Seçin, Alfabank patronu Peter Aven, Renova Başkanı Viktor Vekselberg, Nafta Moskva petrol şirketi patronu Süleyman Kerimov, Oleg Deribaska ve daha birçok isim yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN