PSG'nin golünü alkışlayan David Beckham'a Chelsea başkanından tepki geldi

PSG'nin golünü alkışlayan David Beckham'a Chelsea başkanından tepki geldi

İngitere'nin efsane futbolcusu David Beckham, Chelsea'nin Paris Saint Germain ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında ummadığı bir tepkiyle karşılaştı.

Chelsea ile Paris Saint Germain arasındaki Şampiyonlar Ligi mücadelesini, oğlu Brooklyn ile Stamford Bridge'te izleyen efsane futbolcu David Beckham, PSG'nin attığı golü alkışlayınca Chelsea başkan yardımcısı Joe Hemani'nin tepkisini çekti.

Hemani, Rabiot'nun attığı ilk gole sevinen Beckham ve oğluna çok sert sözler sarf etti ve fiziki müdahalede bulunmaya çalıştı. Bu tepkiye kayıtsız kalmayan Beckham da Hemani'nin üstüne yürüdü fakat güvenlik görevlileri araya girerek olayı yatıştırdı.

16-03/12/44444.jpg

Sporcope'un haberine göre, eski yıldızın oğlu Brooklyn, babasının golü sadece oturduğu yerden alkışlayarak kutladığını fakat sarf edilen sözlerden sonra bir anda yerinden fırladığını söyledi.

Chelsea kulübü, olayın yaşandığını doğruladı fakat Hemani'nin Beckham ve oğluna asla hakaret etmediğini, sadece sakin kalarak taraftarın tepkisini çekmemesi için uyardığını belirtti.

David Beckham, 20 yıllık profesyonel futbol kariyerini 2013 yılında Paris Saint Germain’de noktaladı.

16-03/12/davvv.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN