Platini: Karar beni şaşırtmadı

Platini: Karar beni şaşırtmadı

Blatter ve Platini FIFA'daki yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında futboldan 8 yıl men edildi. Blatter'in basına açıklaması sonrası, Platini de konuyla ilgili kararın kendisini şaşırtmadığını ifade etti.

FIFA'daki yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında futboldan 8 yıl men edilen Michel Platini "Karar beni şaşırtmadı" dedi.

Spor Alemi'nin haberine göre FIFA Etik Komitesi'nin kararını Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) taşıyacağını vurgulayan Platini, "Benim kaderim zaten boykot ederek katılmadığın 18 Aralık'taki duruşmadan önce zaten çizilmişti. Bu karar, beni futboldan men etme arzusunun saçma bir parçası. Ben şüpheli veya yanlış bir şey yapmadım. Vicdanım rahat. Zamanı gelince bugüne dek bana yaşatılanların tazminatını da alacağımdan şüphem yok" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN