PKK'nın yayın organı Yeni Özgür Politika, AK Partilileri hedef gösterdi

PKK'nın yayın organı Yeni Özgür Politika, AK Partilileri hedef gösterdi

Terör örgütü PKK'nın Almanya'da yayın yapan gazetesi Yeni Özgür Politika açık açık AK Partilileri hedef gösterdi. "HPG: AKP'liler hedefimiz" manşetini atan gazetenin toplatılmaması tepkilere neden oldu.

Terör örgütü PKK, Hakkari Şemdinli'de AK Parti’li siyasetçi Ahmet Budak'ı şehit etti. AK Parti Beytüşşebap İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman'ı da kaçırıp katletti. HDP'li belediyelere kayyum atanması ve teröre destek veren belediye başkanlarının tutuklanmasını bahane eden terör örgütünün uzantısı HPG saldırıları üstlendi.  

16-09/17/5086b00ed1270e824142dd9f7c8645.jpg

NEDEN TOPLATILMIYOR

PKK'nın Almanya'daki yayın yapan gazetesi Yeni Özgür Politika ise açık açık AK Partilileri hedef göstermekten kaçınmadı. "HPG: AKP'liler hedefimiz" manşetiyle çıkan gazete, teröristlerin silahlı fotoğrafını kullandı. Almanya dışında da birçok ülkede dağıtılan gazetenin, Türkiye'deki siyasetçileri hedef gösteren skandal sayısının toplatılmaması ise tepki çekti.

PKK, AB ülkelerinin terör listesinde bulunmasına rağmen, 'basın ve düşünce özgürlüğü' bahanesiyle örgütün propagandasını yapan yayınlara yasak getirilmiyor ya da herhangi bir yaptırım uygulanmıyor.  

KCK Eş Başkanı Base Hozat'ın da aralarında olduğu PKK yöneticileri de gazetenin yazarları araında.

Örgütün elebaşlarından Murat Karayılan'ın kontrolündeki HPG'nin AK Partilileri hedef alan saldırıları organize ettiği, suikastlar için teröristler gönderdiği belirtildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN