Milan Jose Sosa'yı resmen duyurdu

Milan Jose Sosa'yı resmen duyurdu

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Milan, Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa ile iki yıllık sözleşme imzaladığını resmen duyurdu.

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Milan, Beşiktaş'tan transfer ettiği Jose Sosa'yı resmen duyurdu.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla üst düzey bir performans sergileyen Jose Sosa, İtalyan ekiplerinden Milan'a gitti. Dün sabah Ümraniye'deki idmana katılan Arjantinli oyuncu, akşam çalışmasında ise yer almadı.

Milan'ın 7.5 milyon euro'luk teklifini kabul eden siyah-beyazlılar, Avusturya kampından bu yana İtalyan ekibine gitmek istediğini açıklayan Sosa'ya istediği vizeyi verdi. Akşam yapılan antrenmanda yer almayan Sosa, tesiste bulunan eşyalarını topladı ve arkadaşlarıyla vedalaştı.

JOSE SOSA'DAN İLK AÇIKLAMA

Milona'da AC Milan için sağlık kontrolünden geçecek olan Sosa, "AC Milan'da olduğum için çok mutluyum. Yeni bir başlangıç ve yeni bir macera için büyük heyecan duyuyorum" dedi.

16-08/17/screenshot_1-1471444827.jpgMilan resmi Twitter hesabından Sosa'yı Bayern Münih'te oynadığı dönemki formasıyla tanıttı. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN