Norveç Prensesi evlendi: Düğünün film haklarını Netflix'e sattı

Norveç Prensesi evlendi: Düğünün film haklarını Netflix'e sattı

Norveç Prensesi Martha Louise, uzun süredir birlikte olduğu ABD'li şaman Durek Verrett ile evlendi. Çift, düğünün fotoğraf haklarını ünlü dergi Hello!'ya ve film haklarını da Netflix'e sattı.

Norveç Prensesi Martha Louise ve Durek Verrett ülkenin gözde turistik bölgelerinden Geiranger'de düzenlenen düğünle dünyaevine girdi. Düğün, İsveç ve Norveç'ten kraliyet mensuplarının yanı sıra sosyal medya fenomenleri ve ünlülerle de renklendi.

Prenses Martha Louise, 2022'de kraliyet görevlerinden ayrılarak kendi ticari girişimlerine odaklanma kararı almıştı. Ancak çiftin düğün sonrası tanıttığı içki, Norveç Kraliyet Sarayı ve parlamento üyelerinin eleştirilerine neden oldu. İçkinin etiketinde çiftin isimlerinin bulunması, "Martha Louise'in kraliyet statüsünü ticari faaliyetlerle ilişkilendirdiği" gerekçesiyle tartışma yarattı.

Norveç'in sağlık yetkilileri, içkinin pazarlanmasının uygun olmadığına karar verirken, çiftin düğün fotoğraf haklarını ünlü dergi Hello!'ya ve film haklarını Netflix'e satması da eleştirildi. Bu anlaşmalar, yerel uygulamalara aykırılık suçlamalarına neden oldu.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, açık havada gerçekleşen düğün, Prenses Martha Louise'in 2002'deki ilk evliliğinin aksine televizyonda yayınlanmadı. Eşi Durek Verrett'in, "Spirit Hacking" isimli kitabında kanserin bir seçim olduğunu iddia etmesi ve kendisini "manevi guru" olarak tanıtması tepkilere neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN