Cumhuriyet kutlamalarına terör saldırısı gölgesi düştü: İkinci yüzyıla buruk giriyoruz

Cumhuriyet kutlamalarına terör saldırısı gölgesi düştü: İkinci yüzyıla buruk giriyoruz

TUSAŞ tesislerine düzenlenen hain terör saldırısı nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bu hafta Ankara, İzmir başta olmak üzere yurt çapında gerçekleştirilecek konser türü bütün etkinlikler iptal edildi.

TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısı nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bu hafta yurt çapında gerçekleştirilecek birçok etkinlik iptal edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin terör saldırısı nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

Yapılan duyuruda, “Kahramankazan ilçemizde meydana gelen hain terör saldırısı nedeniyle Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek tüm etkinlikler iptal edilmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi de Ankara’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle konser ve eğlence etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu. Ankara ve İzmir’den sonra gözlerin döndüğü İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise dün akşam saatlerine kadar konuya ilişkin bir açıklama yapmadı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN