Ünlü dondurmacı da listeye eklendi! Bu markadan dondurma alanlar isyan ediyor: Hilesi ortaya çıktı

Ünlü dondurmacı da listeye eklendi! Bu markadan dondurma alanlar isyan ediyor: Hilesi ortaya çıktı

Son günlerde yaşanan gıda skandalına bir yenisi daha eklendi. Öyle ki domuz eti olayının ardından şimdi ünlü dondurmacı da listeye eklendi. Ürünlerinde tamamen keçi sütü kullandığını iddia eden ve reklamlarını bu yönde yapan dondurmacı bakın aslında ne kullanmış?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde, birçok gıda ürününde ciddi sorunlar tespit edilmeye devam ediyor. Son olarak, Tekin Usta Dondurma'nın ürünleri de bu denetimlerin hedefi oldu.

'YÜZDE 100 KEÇİ SÜTLÜ’ İDDİASI YALAN ÇIKTI

Tekin Usta Dondurma, pazarlama stratejisi olarak "yüzde 100 keçi sütlü dondurma" iddiasında bulunuyordu. Ancak yapılan incelemeler sonucunda, dondurmanın içeriğinde inek sütü kullanıldığı ortaya çıktı. Bu durum, tüketicilerin güvenini sarstı ve markanın itibarı üzerinde olumsuz etki yarattı.

tekin-usta-dondurmada-inek-sutu-1.jpg

BAKANLIK DENETİMLERİ SIKILAŞIYOR

Bakanlık, taklit ve etiket ürünleri listesi yayımlanmaya başladığından beri, gıda güvenliği konusunda hassasiyetini artırdı. Denetimler sayesinde birçok markanın ürünlerinde yanıltıcı içerikler tespit edildi. Tekin Usta Dondurma'nın sunduğu yarım yağlı keçi sütlü sade dondurma, inek sütü kullanılarak üretildiği için bu listeye eklenmiş oldu.

tekin-usta-dondurmada-inek-sutu.jpg

75 LİRAYA İNEK SÜTÜNDEN DONDURMA SATIYOR

Tekin Usta Dondurma'nın 75 liradan satılan ürünleri, içeriğindeki hileli uygulamalarla birlikte dikkat çekiyor. Yüksek fiyatına rağmen, ürünün içeriğinde inek sütü kullanılması, tüketiciler arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Tüketiciler, aldıkları ürünlerin gerçek içeriğini bilmek ve güvenli gıda tüketimi yapmak istiyor. Bu tür olaylar, gıda sektöründe şeffaflığın ve denetimlerin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN