Kırmızı ışıkta geçen kamyonet, otobüse girdi: Feci kaza kamerada! Facianın eşiğinden dönüldü

Kırmızı ışıkta geçen kamyonet, otobüse girdi: Feci kaza kamerada! Facianın eşiğinden dönüldü

Belediye otobüsüyle kamyonun çarpıştığı ve 1'i bebek 6 kişinin yaralandığı kaza, otobüsün araç içi kamerasına yansıdı. İşte o anlar...

Bingöl'de Elazığ karayolu Zeki Ergezen Bulvarı'nda kent içi yolcu taşımacılığı yapan otobüs ile kamyonet çarpıştı. Kazada araçlardaki 1'i bebek 6 kişi yaralandı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Olayla ilgili inceleme sürerken, kaza anı otobüsün araç içi kamerasına yansıdı. Kamyonun halk otobüsüne çarpmasıyla oluşan sarsıntı ve yolcular panik yaşadı. Görüntülerde kamyonun çarptığı otobüsteki yolcuların savrulduğu, ardından dışarı çıktığı görüldü.

bingol-trafik-kazasi-goruntuleri-izle-son-dakika-haberi-1.jpg

bingol-trafik-kazasi-goruntuleri-izle-son-dakika-haberi-2.jpg

bingol-trafik-kazasi-goruntuleri-izle-son-dakika-haberi-6.jpg

bingol-trafik-kazasi-goruntuleri-izle-son-dakika-haberi-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN