Kısmetse Olur Cansel kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Cansel instagram hesabı ve biyografisi

Kısmetse Olur Cansel kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Cansel instagram hesabı ve biyografisi

Kanal D ekranlarının bir zamanlar en çok izlenen programı olan Kısmetse Olur yarışmasında tanınmış isimler arasında yer alan Cansel Çördük yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelirken kim olduğu merak konusu oldu. Kısmetse Olur Cansel Çördük kimdir, kaç yaşında?

Kısmetse Olur yarışmasından sonra fenomen hale gelen Cansel Çördük, yabancı bir müzisyenle öpüşme videosu yayınlanmasının ardından Amerika'ya yerleşen Çördük yaptığı paylaşımlarla gündemde adını duyurmaya devam ediyor. İşte, Kısmetse Olur Cansel Çördük hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır.

KISMETSE OLUR CANSEL ÇÖRDÜK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1995 yılında Antalya'da dünyaya gelen Çördük, lisans eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlayarak eğitimini tamamladı.

Kanal D ekranlarının efsane dizisi Kısmetse Olur'da gelin adayları arasında yer alan Cansel Çördük, program sayesinde adını duyurmasıyla fenomen hale geldi. Eser West ile yarışmada aşk yaşayan Çördük, Çılgın Dershane filminde rol almasının yanı sıra şimdilerde modellik yapıyor.

Kısmetse Olur Cansel

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN