Jürgen Klopp'den şok itiraf: Manchester United'dan teklif aldım

Jürgen Klopp'den şok itiraf: Manchester United'dan teklif aldım

Alman devi Borussia Dortmund'dan Liverpool'a giden Jürgen Klopp, pazar günü Manchester United ile oynayacakları derbi maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Klopp' Manchester United'dan teklif geldiğini duyurdu.

Ferguson'ın görevi bırakmasının ardından Manchester United'dan teklif geldiğini açıklayan Klopp, "Uzun uzadıya görüşmeler olmadı ama benim için yeterince uzundu. Beni Ferguson sonrası görev için düşünmeleri bile büyük bir onurdu. Fakat, Dortmund'u bırakamadım." dedi.

'Resmi olark önüme bir kağıt konmadı'

Alman futbol adamı, "Nisan ayıydı ve bir sonraki sezonu planlıyorduk. Kim gelsin, kim gitsin kararı için gecemizi gündüzümüze katıyorduk. O sırada teklif geldi. Resmi olarak önüme bir kağıt konmadı. Konmuş olsaydı da fark etmezdi. O günlerde kafamdaki düşünce, Dortmund'daki görevim sona erdiği zaman diğer kulüpleri düşünmekti." ifadelerini kullandı.

'Ferguson, futbolun John Lennon'ıdır'

Jürgen Klopp, "Sir Alex Ferguson ile konuşmak büyük bir onurdur. Bir antrenörün başına gelebilecek en güzel şeylerden biridir. Dakikalarca konuşsun, bıkmadan dinlemelisiniz. Onun her bir cümlesini anlamak için 10 dakika düşünmek isterim. Belki de gelmiş geçmiş en iyi isim Ferguson'dı. O futbolun John Lennon'ıdır. Ona çok büyük saygı duyuyorum. Zaten, onun arkasından kim United menajeri olursa olsun çok zor olacaktı" diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN