İstanbul'da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 9 kişi tutuklandı

İstanbul'da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 9 kişi tutuklandı

İstanbul'da 4 ayrı ilçede düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 9 kişi tutuklandı. Operasyonlarda 54 göçmen yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerince göçmen kaçakçılığını önlemeye yönelik operasyon düzenledi. 13 Eylül ve 16 Eylül arasında 4 farklı ilçede gerçekleştirilen operasyonlarda; Afganistan, Bangladeş, Irak, Pakistan ve Suriye gibi farklı ülkelerden yasadışı yollarla Türkiye'ye getirilen 54 göçmen yakalandı.Operasyonda ise insan kaçakçılığı yaptığı belirlenen 9 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 4 minibüs ve şişme bota el konurken şüphelilerin üzerinde 39 bin 620 TL, 600 Dolar, 5 bin 300 Euro ele geçirildi. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN