iPhone yeni emojileri tanıttı, mesleklere de emoji geldi

iPhone yeni emojileri tanıttı, mesleklere de emoji geldi

iPhone'da kullanılmak üzere astronot, goril, avokado, omuz silkmenin yanı sıra, kadın veya erkek olarak seçilebilen farklı kariyer emojileri tanıtıldı.

iOS 10.2'yi tanıtan Apple, 72 yeni emojinin hayatımıza girdiğini duyurdu. Meslekleri gösteren emojiler arasında itfaiyeci, kaynakçı, astronot ve hatta rock yıldızı bile var. Yenilikler arasında kırmızı elbisesiyle dans eden kadın, kendisine dans partneri buldu, mavi bir takım elbise giyen bir erkekle de emojisi yapıldı. Bir de hamile kadın emojisi listeye eklendi.
 
16-12/13/emojis-animals.jpg
 
Ayrıca hasta olma ifadesi, yumruk emojisinin yanı sıra eski sevdiklerinize karşı soğuk hissedilmesini ifade ettiği belirtilen 'siyah kalp' de yapıldı. Hayvan emojileri arasına tilki, ördek, kalamar ve goril katıldı.

İŞTE O EMOJİLER

 
16-12/13/16-new-emoji-professions-have-also-been-added-including-a-chemist-and-firefighter.jpg
16-12/13/emojis-animals-1481640269.jpg
16-12/13/the-often-demanded-avocado-emoji-is-finally-here-while-the-salacious-peach-has-had-a-redesign.jpg
 
16-12/13/giphy.gif

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN