İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe'ye cevap

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe'ye cevap

Trabzonspor ve Galatasaray'ın yayınladığı 3 Temmuz mesajlarına Fenerbahçe'den sert bir yanıt gelmişti. Bu 3 Temmuz sürecinin devamında görev alan eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu sert yanıta dair açıklamalar yaptı.

Trabzonspor ve Galatasaray'ın yayınladığı 3 Temmuz mesajlarına Fenerbahçe'den sert bir yanıt gelmişti. Bu 3 Temmuz sürecinin devamında görev alan eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu sert yanıta dair açıklamalar yaptı.

Kendisinin hiçbir zaman bahsi geçen paralel devlet yapılanmasına yakın durmadığını belirten Hacıosmanoğlu özetle şunları söyledi:

"Asla bu yapının liderine Hocaefendi diye hitap etmedim. Dün bu örgüte karşı hangi çizgideysem bugün de aynı çizgideyim. Yani şartlar değişince çizgimiz değişmedi. Şimdi konuşanlar gibi bu örgütün üst düzey yöneticileri ile hiçbir davete de iştirak etmedim. Şimdi ikiyüzlülükten bahsetmek ancak halen koltuklarında oturan bu insanların başarabileceği bir riyakarlıktır. Bugün yaptığınız manipülasyonlar asla kirli geçmişinizini kapatamayacaktır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN