'Zeytin Ağacı' ikinci sezonuyla rekor kırdı

'Zeytin Ağacı' ikinci sezonuyla rekor kırdı

Netflix'in popüler Türk dizisi "Zeytin Ağacı" ikinci sezonu yayınlandığı günden bu yana 50 milyon saatten fazla izlenerek rekor kırdı.

İlk sezonuyla büyük ilgi gören ve haftalarca Netflix'te Top 10'de kalan 'Zeytin Ağacı'nın ikinci sezonu 11 Temmuz'da yayınlandı. İkinci sezonun Netflix'teki izlenmesi 50 milyon saati geçerek rekor kırdı.

Dizinin 18 günlük toplam izlenmesi ise 52 milyon 700 bin saat ile 50 milyon sınırını aşarken görüntülenmesi 7 milyon 200 bine çıktı. İkinci sezon şimdiye kadar 52 ülkede Top 10'e girdi.

Üç haftasında da Netflix Top 10'a giren dizi, geçtiğimiz haftaki performansıyla Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesinde altıncı oldu.

Dizinin yeni sezonunun konusu şöyle:

Ayvalık'ta yeni bir hayata başlayan Ada (Tûba Büyüküstün), Leyla (Seda Bakan) ve Sevgi’nin (Boncuk Yılmaz) karşısına yepyeni sorunlar çıkar. Ada, bir yanda bilim dünyasıyla, diğer yanda ailesinin geçmişiyle uğraşırken, Leyla ise yeni bir iş kurmaya çalışmaktadır. Sevgi'nin ise bu sefer yakınlarından bile sakladığı bir sırrı vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN