Yumruk sıkma şekline göre kişilik testi: Eğer böyle sıkıyorsanız... Tüm sırlarınızı ele veriyor

Yumruk sıkma şekline göre kişilik testi: Eğer böyle sıkıyorsanız... Tüm sırlarınızı ele veriyor

Kişiliğinizi ya da yakınınızın kişiliğini merak ediyorsanız cevabı çok basit. Uzmanlar kişinin sıktığı yumruğa göre kişiliğini tespit edebileceğini söylüyor. Peki, hangi yumruk çeşidi hangi kişiliği gösterir? İşte tüm detaylar...

İnsanın kişiliği, doğumundan itibaren karşılaştığı hemen hemen her durumdan yapılanır. Çevresel, sosyal, ailesel ve daha birçok etkenin yer aldığı bu yapıyı analiz etmek için bazı püf noktalar gereklidir. İlk tanışma anında hızlı bir şekilde karşınızdaki insanı tanımak istersiniz ya da kişiliğine göre tedbir alabilirsiniz.

YUMRUK ŞEKLİNE GÖRE KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya göre, karşınızdaki kişi hakkında ön bilgi almak istiyorsanız yumruğuna bakabilirsiniz. Kişinin yumruğunu sıkma şekline göre kişiliğinin öğrenilebileceği paylaşılıyor. Peki, hangi yumruk hangi kişiiği işaret eder? İşte yumruk şekillerine göre kişilik özellikleri...

yumruk-1.png

BAŞ PARMAK İŞARET PARMAĞININ ÜZERİNDEYSE

Başparmağınızı işaret parmağınızın üzerine gelecek şekilde konumlandırıyorsanız, hayalperest ve özgürlük düşkünü bir kişiliğiniz bulunur. Arkadaş canlısı, cömert ve espri anlayışınız sevilen birisiniz. Sabırsız ve inatçı olsanız da etrafınız arkadaşlarınızla çevrili. Aşk hayatınızdan bahsetmeyi sevmezken, hayallerinizin peşinden koşmak ve sizi gerçekten seven biriyle olmak sizi mutlu ediyor.

yumruk-2.png

BAŞ PARMAK TÜM PARMAKLARIN ÜZERİNDEYSE

Baş parmağınız tüm parmaklarınızın üzerindeyse karizmatik ve yetenekli bir kişiliğiniz bulunuyor. Kibar, özgüvenli ve hayattan yüksek beklentileri olan birisiniz. Risk almaktan hoşlanmasanız da çevrenizdeki arkadaşlarınız sizinle zaman geçirmeyi çok seviyor. Kolay kolay affetmeyen yapınız ve unutmayan bir yapınız var. İkili ilişkilerde konuşmaktan ve incinmekten çekiniyorsunuz.

yumruk-3.png

DİĞER PARMAKLAR BAŞ PARMAĞI SARIYORSA

Paş parmağınızı diğer parmaklarınızla kapatıyorsanız, zeki, yaratıcı ve enerjik bir kişiliğiniz bulunuyor. Sakin gibi görünse de enerji patlamaları yaşıyorsunuz. Canlı olan hiçbir şeye kıyamazsınız ve size zarar gelse de sevdiklerinize zarar gelmesini istemezsiniz. Aşk hayatında sakin ve uzun soluklu bir ilişki istiyorsunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN