Yemekteyiz programında kaos! Zuhal Topal yarışmacının gözünün yaşına bakmadı, evden kovdu

TV ekranlarının sevilen programı Yemekteyiz programında kaos! Yarışmacı yemeği eleştirdi, Zuhal Topal daha fazla dayanamadı. İpler iyice gerildi, Zuhal Topal yarışmacının gözünün yaşına bakmadı, evden kovdu...

İzleyicilerin merakla takip ettiği Yemekteyiz programının son bölümünde tansiyon yükseldi. Yarışmacı Uğur, jüri üyesi ve sunucu Zuhal Topal ile yaşadığı tartışma sonucunda diskalifiye edildi.

KOL BÖREĞİNE KEKİK TARTIŞMASI KRİZ YARATTI

Olay, yarışmacı Uğur'un Hatice’nin hazırladığı kol böreği hakkında yaptığı yorumla başladı. Uğur, böreğin baharat açısından eksik olduğunu belirterek, "İçine kekik katılması gerekirdi" ifadesini kullandı. Bu yorum, Zuhal Topal’ın tepkisine yol açtı. Topal, "Kol böreğinde kekik kullanıldığını nerede duydun?" şeklinde sorarak yarışmacıyı eleştirdi. Ancak Uğur'un Topal’ın konuşmasına müdahale etmesiyle ortam daha da gerildi.

ZUHAL TOPAL YARIŞMACIYI MASADAN KOVDU

Zuhal Topal, Uğur’un sürekli araya girmesine tepki göstererek, “Bir saniye, ben konuşuyorum dinler misin?” dedi. Ancak Uğur’un “Hayır, dinlemiyorum. Böyle bir şey olamaz, kusura bakmayın” sözleri, Topal’ın sinirlenmesine sebep oldu. Topal, daha fazla dayanamayarak yarışmacıya "O zaman çıkabilirsin. Güle güle..." diyerek masadan kovdu. Bu gelişme sonrasında Uğur, yarışmadan diskalifiye edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN