Yaprak Dökümü Halil Ergün resmen eridi! 45 kilo verdiren sırrı buymuş: Ünlü diyetisyen açıkladı

Yaprak Dökümü Halil Ergün resmen eridi! 45 kilo verdiren sırrı buymuş: Ünlü diyetisyen açıkladı

Yaprak Dökümü dizisinin Ali Rıza Bey'i Halil Ergün resmen eridi! 45 kilo verdiren sırrı bakın neymiş! Ünlü diyetisyen açıkladı...

Yılların usta oyuncusu Halil Ergün, hem ekranlara dönüşüyle hem de geçirdiği büyük değişimle gündemde. Özellikle son dönemde 45 kilo veren Halil Ergün, kilolu görüntüsüne veda ederek adeta bambaşka birine dönüştü. Bu büyük değişimin ardından ünlü oyuncunun kilo verme sırrı merak konusu oldu. Mide ameliyatı olmadan, diyetisyen desteğiyle doğal yollarla verdiği kilolar magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı. Peki, Halil Ergün nasıl zayıfladı? İşte merak edilen detaylar...

HALİL ERGÜN’ÜN KİLO VERME SÜRECİ

Halil Ergün setlere dönüyor! Yaprak Dökümü'nden sonra yeniden Kanal D'de

Son dönemde "Güzel Aşklar Diyarı" adlı diziyle yeniden izleyici karşısına çıkan Halil Ergün, başarılı performansının yanı sıra, dikkat çeken kilo kaybıyla da gündemde. 45 kilo veren ünlü oyuncunun, kilo verme sırrını gazeteci Birsen Altuntaş'a açıkladığı söyleşisi büyük ilgi gördü. Mide ameliyatı olmadan doğal yollarla kilo verdiğini belirten Ergün, bu süreçte neler yaptığını detaylı bir şekilde anlattı.

Ergün, "Mide ameliyatı olmadım. Yalan söylüyorlar. Ekmeği, makarnayı, pilavı filan kestim" dedi. Ünlü oyuncu, öğünlerinde neler yediğini de paylaşarak zayıflamak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

HALİL ERGÜN’ÜN BESLENME PROGRAMI

Oyuncu Halil Ergün, Türkan Şoray'la bir sinema filminde oynamak istiyor

Halil Ergün, sabah kahvaltısında sağlıklı bir karışım tüketiyor. İşte detaylar:

  • Bir kase yoğurt
  • 4-5 kaşık yulaf ezmesi
  • Kivi veya avokado dilimleri
  • Bir tatlı kaşığı bal
  • Tarçın, çörek otu ve keten tohumu

Bunun yanı sıra, sabah kahvaltılarında her gün mutlaka bir yumurta tükettiğini vurgulayan Ergün, bazı günler domates, peynir gibi besinlerle öğününü çeşitlendirdiğini söyledi. Ekmekten tamamen uzak duran ünlü oyuncu, akşam yemeklerinde ise bakliyatları tercih ettiğini belirtti. Kuru fasulye, mercimek gibi yemeklerin kilo yapmadığını, bu öğünlere et veya tavuk ekleyerek dengeli bir diyet oluşturduğunu ifade etti.

"BEDENİMLE BARIŞTIM, KISKANMAYIN!"

Halil Ergün ekranlara dönüyor

Halil Ergün'ün geçirdiği büyük değişim sonrası sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncunun son haline övgüler yağdırdı. "Adeta erimişsin", "Sağlıklı ve genç görünüyorsun" gibi yorumlar alan Ergün, hakkında çıkan mide ameliyatı iddialarına ise sert çıktı. "Gençleştim, bedenimle barıştım, kendimin farkına vardım. Kıskanmayın! Hiç öyle ameliyat falan yok!" diyerek açıklamalarda bulundu.

MERİDYEN TERAPİ İLE 45 KİLO VERDİ

Halil Ergün'ün uyguladığı bir diğer yöntem ise son dönemde oldukça popüler olan Meridyen Terapisi. Bu yöntemle 40 kilo verdiğini açıklayan ünlü oyuncu, diyetin yanında bu yöntemi de kullandığını belirtti. Peki, Meridyen Terapi nedir?

Yasemin.com'a konuşan Dyt. Ceren Kaplan, Meridyen Terapisi hakkında bilgi verdi. Meridyen Terapi, geleneksel Çin tıbbına dayanan ve vücuttaki enerji akışını dengeleyen bir tedavi yöntemidir. Vücudun enerji kanalları üzerindeki belirli noktaların akupunktur, akupressür ya da mıknatıslarla uyarılmasıyla uygulanır. Bu yöntem, bedenin kendi kendini iyileştirme gücünü aktive ederek metabolizmanın hızlanmasına ve kilo vermenin kolaylaşmasına yardımcı olur.

MERİDYEN TERAPİSİNİN FAYDALARI

  • Vücut enerjisini dengeler
  • Çi enerjisinin doğru noktalara ulaşmasını sağlar
  • Ruhsal sağlığı iyileştirir
  • Kilo verme sürecini destekler

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN