Uzun süre sonra televizyon ekranlarına dönüyor: Gül Onat 'Fer' dizisinin kadrosunda

Uzun süre sonra televizyon ekranlarına dönüyor: Gül Onat 'Fer' dizisinin kadrosunda

Usta oyuncu Gül Onat, uzun süre sonra televizyon ekranlarına "Fer" ile dönüyor. Onat dizide Melisa Sözen'in canlandırdığı Dilek karakterinin annesi Saadet'e hayat veriyor.

BKM imzalı yeni dizi "Fer" 17 Ekim'de sete çıktı. Melisa Sözen (Dilek) ve Ertan Saban'ın (Şadi) başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Devin Özgür Çınar kaleme aldı. Türkan Derya'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosuna usta bir isim dahil oldu.

121321.jpg
Melisa Sözen (solda) ve Ertan Saban (sağda)

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sihirli Annem'de canlandırdığı "Perihan" karakteriyle hafızalara kazınan Gül Onat, "Fer" dizisiyle setlere döndü. Usta oyuncu dizide, Dilek'in annesi "Saadet" karakterine hayat veriyor.

Fer, eşinden boşanmaya hazırlanan 2 çocuklu Dilek'in taksicilik yapması ve bir gün aracına aldığı Şadi'yle hayatının değişmesini konu ediniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN