Ünlü oyuncunun nişanlısını darp ettiği anlar şoke etti! Nargile nedeniyle mahkemelik oldular

Ünlü oyuncunun nişanlısını darp ettiği anlar şoke etti! Nargile nedeniyle mahkemelik oldular

Nargile nedeniyle çıktığı öğrenilen kavgada ünlü oyuncu, nişanlısına saldırdı. O anlar, evdeki güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken çift, mahkemelik oldu. İşte detaylar...

İranlı oyuncu Mike Shouhed'ın eski nişanlısı Paulina Ben-Cohen'e yönelik şiddet içeren anlara ait çarpıcı görüntüler ortaya çıktı.

mike-shouhed-paulina-ben-cohen-kavgasi-4.jpg

NİŞANLISI TARAFINDAN DARP EDİLDİ

Page Six tarafından ele geçirilen dava dosyasındaki görüntüler, 45 yaşındaki Paulina Ben-Cohen'in eski nişanlısı tarafından maruz kaldığı şiddet ve tacizin vahametini gözler önüne seriyor.

Sosyal medya fenomeni olan Paulina Ben-Cohen, Mike Shouhed tarafından uğradığı şiddet sonrası hukuki yollara başvurdu.

mike-shouhed-paulina-ben-cohen-kavgasi-1.jpg

KAVGA, NARGİLE NEDENİYLE BAŞLAMIŞ

Dava dosyasında Paulina Ben-Cohen, nişanlısı Mike Shouhed ile nargile üzerine yaşanan bir tartışmanın kısa sürede şiddete dönüştüğünü ifade etti.

Medyaradar'da yer alan habere göre, Mike Shouhed'in, Paulina Ben-Cohen'e şiddet uyguladıktan ve agresif davrandıktan sonra gözaltına alındığı ve serbest bırakıldığı iddia edildi.

Konuyla ilgili dava devam ediyor.

mike-shouhed-paulina-ben-cohen-kavgasi-3.jpg

mike-shouhed-paulina-ben-cohen-kavgasi-6.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN