Ünlü oyuncu iki yıl aradan sonra 'Bahar' dizisiyle ekranlara dönüyor! Hayranlarına müjdeli haber

Ünlü oyuncu iki yıl aradan sonra 'Bahar' dizisiyle ekranlara dönüyor! Hayranlarına müjdeli haber

Sezonun en sevilen dizilerinden biri olan ve yayınlandığı günden bu yana reyting listesinde zirveden inmeyen 'Bahar' dizisi, iki yıldır ekranlarda yer almayan bir ünlü oyuncuyu kadrosuna katıyor. İşte detaylar...

TRT 1'de iki yıl önce 'Kıbrıs: Zafere Doğru' dizisinde rol alan ve daha sonra herhangi bir televizyon dizisinde yer almayan Pelin Karahan, 'Bahar' dizisinde sürpriz bir rolle ekran önüne çıkmaya hazırlanıyor.

BAHAR DİZİSİNE SÜRPRİZ OYUNCU DAHİL OLUYOR

Medyaradar'da yer alan habere göre, ilk oyunculuk tecrübesini 'Kavak Yelleri' dizisiyle atan ve 2007 yılından bu yana oyunculuk kariyerine tüm hızıyla devam eden 40 yaşındaki oyuncu, Bahar dizisinde 'Sevda' karakterini oynayacak.

'Bahar' dizisinin yeni transferi Pelin Karahan, geçmiş dönemde 'Kavak Yelleri', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Mavi Kelebekler', 'Yeter', 'Yuvamdaki Düşman', 'Kıbrıs: Zafere Doğru' televizyon dizilerinin yanı sıra TRT'nin dijital platformu Tabii'de yayınlanan 'Şebeke' dizisinde rol almıştı.

pelin-karahan-bahar-dizisi.jpg

PELİN KARAHAN KİMDİR?

6 Ekim 1984 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Tam adı Vildan Pelin Karahan'dır. Pelin Karahan babası tarafından aslen Ankaralıdır, annesi tarafından Arnavuttur.

İlkokulu Ankara'da Arı Koleji'nde okudu. Ortaokul eğitiminin bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Aynı yıl Polis Koleji'ne gitmeye başladı fakat eğitimini yarıda bırakıp Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'ne devam etti ve buradan mezun oldu.

Lisasn eğitimini Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme bölümünde tamamladı.

Pelin Karahan, İstanbul'a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans'a kaydoldu. Yönetmen Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filminde rol aldı.

2006 yılında Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi. 2007-2011 yılları arasında ekranlarda beğeni topladı.

Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti, Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynadı.

2012-2014 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan'ı oynadı.

TRT Okul'da 'Bir Evde' adlı hayvan bakımı programını sundu.

2017 yılında Show TV'de 'Pelin Karahan ile Nefis Tarifler', 2022 yılında Star TV'de 'Pelin'in Mutfağı' adlı yemek programlarını sundu.

pelin-karahanin-esi-kim-kac-cocugu-var.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1984 doğumlu olan Pelin Karahan, 2024 yılı itibarıyla 40 yaşındadır.

2011-2013 yılları arasında pilates hocası Erdinç Bekiroğlu ile evli kaldı. İkinci evliliğini 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile gerçekleştirdi. Bu evliliğinden 'Ali Demir' ve 'Can Eyüp' iki erkek çocuk dünyaya getirdi.

Pelin Karahan 1.60 metre boyunda, 54 kilo ve terazi burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @pelinkarahan, Twitter'da @pelinkarahan, Facebook'ta @pelinkarahanofficial kullanıcı adıyla yer almaktadır.

PELİN KARAHAN DİZİLERİ

2007-2011 - Kavak Yelleri (Aslı Zeybek)
2012-2014 - Muhteşem Yüzyıl (Mihrimah Sultan)
2012 - Mavi Kelebekler (Konuk Oyuncu)
2015-2016 - Yeter (Aylin Harmanlı)
2018 - Yuvamdaki Düşman (Konuk Oyuncu)
2021-2022 - Kıbrıs: Zafere Doğru (İnci Dereli)
2023 - Şebeke (Tuba)
2024 - Bahar (Sevda) (Konuk Oyuncu)

PELİN KARAHAN FİLMLERİ

2021 - Dalgalar ve İzler (Suna)
2023 - Güven Bana (Zeynep)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN