Uluma sahnesiyle dillere düşmüştü! Fahriye Evcen yeni projesini sosyal medyadan duyurdu

Uluma sahnesiyle dillere düşmüştü! Fahriye Evcen yeni projesini sosyal medyadan duyurdu

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı Akça Hatun karakterinin uluma sahnesiyle dillere düşen Fahriye Evcen’den sevenlerine müjde! Evcen, yeni projesini sosyal medyadan duyurdu...

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, son dönemde setlerden uzak durarak aile hayatına odaklanmıştı. Ancak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, hayranlarını meraklandırdı.

Fahriye Evcen gece yarısı aşerdi - Magazin Haberleri

2017 yılında Burak Özçivit ile evlenen ve bu birliktelikten iki çocuk sahibi olan Fahriye Evcen, küçük oğlu Kerem Özçivit'in birinci yaş doğum günü kutlamalarının ardından sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından eşiyle birlikte çektikleri bir fotoğrafı paylaşan Evcen, hayranlarını merak içinde bıraktı.

Ünlü çift, paylaşılan fotoğrafın altına düşen "Sürprizimiz yolda" notuyla ailelerine ve hayranlarına müjdeli bir haber verdi. Evcen'in yeni projesi merak konusu oldu.

EVCEN’İN PAYLAŞIMI

Fahriye Evcen in paylaşımı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN