Türkiye'yi bırakıp İsviçre'ye yerleşen türkücünün son hali! Seher Dilovan artık bambaşka bir hayat yaşıyor

Türkiye'yi bırakıp İsviçre'ye yerleşen türkücünün son hali! Seher Dilovan artık bambaşka bir hayat yaşıyor

Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Seher Dilovan, Türkiye'yi bırakıp İsviçre'ye yerleşmişti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan türkücünün son hali görenleri şaşırttı. Dilovan son paylaşımıyla takipçilerinden büyük ilgi gördü. İşte Seher Dilovan'ın son hali...

Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Seher Dilovan, bir süre önce radikal bir karar alarak Türkiye'yi terk edip İsviçre'ye taşınmıştı. Şarkıcı, İsviçre'nin Cenevre kentinde doğa ile iç içe bir yaşam sürerken, son halini hayranlarıyla paylaştı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Dilovan, takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

'HAYAT KISA, SAĞLIĞININ KIYMETİNİ BİL'

Dilovan, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Ev, bağ, bahçe işleriyle bizzat ilgilenen sanatçı, doğa ile iç içe olan pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Son paylaşımında, doğanın güzellikleri arasında poz veren Dilovan, paylaşımını "Kalabalığa aldanma. Bugün yanında olanı, yarın karşında görürsün. Şartlar değişince insanlar da değişir. Tanımadığından değil, yanlış tanıdığından korkacaksın. Kendinizi önemseyin, hayat kısa, sağlığının kıymetini bil." notuyla paylaştı.

SEHERDİLOVAN

Şarkıcının bu paylaşımına hayranlarından yoğun ilgi geldi. Takipçileri, Dilovan'a "Sen hep güzeldin", "Seni çok seviyoruz", "Her geçen gün daha güzel oluyor" gibi yorumlar yaparak sevgilerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN