Tuba Ünsal'dan yaşını saklayan pozlar! Ekranlara büyük sürprizle geri dönüyor

Tuba Ünsal'dan yaşını saklayan pozlar! Ekranlara büyük sürprizle geri dönüyor

40 yaşındaki güzel oyuncu Tuba Ünsal'dan dikkat çeken pozlar geldi. Sosyal medya hesabından bikinili fotoğraflarını yayınlayan Ünsal'a, "Genç kızlara taş çıkarıyor" yorumları yağdı. Bakın eski manken ne paylaştı?

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Tuba Ünsal, sosyal medya paylaşımı ile sektöre geri döndü. 3 evlilik yapan Ünsal, en son spiker Mirgün Cabas ile nikah masasına oturmuş bu evlilik uzun sürmemişti. Mankenliği bırakıp oyunculuğa adım adan Tuba Ünsal, sosyal medya hesabın paylaşım yaparak, "Geri döndüm" mesajı verdi.

tubaaa.jpg

TUBA ÜNSAL'DAN "GERİ DÖNDÜM" POZU

Mirgün Cabas ile evliliğine son veren güzel oyuncu Serdar Turan ile bir ilişkiye adıma attı. İlişkisini gözlerden uzak yaşayan Tuba Ünsal, uzun süredir ekranlara da veda etmişti. Yakında yeni bir proje ile ekranlara döneceği söylenen Ünsal, sosyal medya paylaşımı ile hızlı bir giriş yaptı. Yaşına rağmen hala forumunu koruyan güzel oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

tuba-unsal-apar-topar-hastaneye-kaldirildi-h176319-b2abf.jpg

BOŞANDIKTAN SONRA YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Şarkıcı Yalın ile uzun bir ilişki yaşayan ve nikah masasından dönen Tuğba Ünsal, haber spikeri Mirgün Cabas ile evlenmiş ve bu evlilikten 2 çocuğu olmuştu.2018 yılında boşanan Ünsal, ekranlara da veda etmişti. Son evliliğinden sonra Serdar Turan ile beraber olmaya başlayan Ünsal, özel hayatını kameralar arkasında yaşamayı tercih etti.

t571721975620b77fd82d30.jpeg

INSTAGRAM'DAN İDDİALI POZLAR

Beraber pek görüntülenmeyen çiftin ne zaman nikah masasına oturacağı ise merak konusu oldu. Yakında yeni bir dizi ile sevenlerine kavuşacak olan eski manken, Instagram hesabını da aktif olarak kullanan ünlülerden.

tubaunsal.jpg

En son bikinili paylaşımı ile dikkat çeken Ünsal, iddialı pozlar vermeye devam ediyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN