Tarkan'ın kızı Liya okula başladı: 'Zaman çok hızlı akıyor'

Tarkan'ın kızı Liya okula başladı: 'Zaman çok hızlı akıyor'

Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından müjdeli bir haberi sevenleriyle paylaştı. Kızı Liya'nın okula başladığını duyuran Tarkan, bu özel anın fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Paylaşımında duygusal ifadeler kullanan Tarkan, "Çocuklar çok çabuk büyüyor" diyerek zamanın hızlı akışına dikkat çekti.

Megastar Tarkan'ın kızı Liya, okula başladı. Tarkan, sosyal medya hesabından kızıyla fotoğrafını paylaşarak "Kızımızın bugün ilk okul günü… Hem sevinç hem de hüzün yaşıyoruz. Zaman çok hızlı akıyor ve çocuklar çok çabuk büyüyor" notunu düştü.

Tarkan, anne babaların çocuklarının eğitim hayatında her zaman destekleyici ve sabırlı olmaları gerektiğini vurgularken, "Seni çok seviyoruz Liya’mız, her zaman yanında olacağız" sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN