Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu mu, ne zaman başlıyor? Netflix Squid Game 2. sezon tarihi için yapımcı açıklaması

Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu mu, ne zaman başlıyor? Netflix Squid Game 2. sezon tarihi için yapımcı açıklaması

17 Eylül 2021 tarihi itibariyle yayınlanmaya başlayan ve bir hafta içerisinde dünya genelinde en popüler dizilerinin arasında yer alan Squid Game dizisinin yeni sezonunun tarihi seyirciler tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin Netflix'in bir açıklama yapıp yapmadığı da merak konusu oldu. Squid Game 2. sezon tarihi ne zaman? Squid Game 2. sezon tarihine ilişkin açıklama geldi mi? Sorularının cevapları için haberimize göz atabilirsiniz…

Netflix platformunun kısa süre içerisinde dünyada ismini duyuran dizisi Squid Game'in yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Seyirciler gelecek olan açıklamaları merak içerisinde beklemekte. Squid Game 2. sezon tarihi ne zaman? Squid Game 2. sezon tarihine ilişkin açıklama geldi mi? Detaylar burada…

squid game

SQUİD GAME 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Squid Game’in yeni sezonunun tarihi hakkında açıklama yapılmadı.

2. SEZON MÜJDESİ

Geçtiğimiz sene ekranlara gelen "Squid Game"in ilk sezonunun izleyiciler karşısına gelmesi tamı tamına 12 seneyi buldu. Fakat "Squid Game" sadece 12 gün içerisinde tüm zamanların en popüler Netflix dizisi olmaya hak kazandı.

"Squid Game"in senaristi, yönetmeni ve yapımcısı olarak, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza sesleniyorum: Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle."

squid game

SQUİD GAME HAKKINDA BİLGİLER

Squid Game, Netflix bünyesinde 17 Eylül 2021 tarihi itibariyle yayına giren Güney Kore yapımı dizidir. Hwang Dong-hyuk’un yazıp yönettiği dizinin başrollerindeyse Lee Jung-jae, Park Hae-soo, O Yeong-su, Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi ve Kim Joo- ryoung rol almıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN