Sosyal medyanın en güçlü ismi olmuştu: Hande Erçel’den bomba anlaşma

Sosyal medyanın en güçlü ismi olmuştu: Hande Erçel’den bomba anlaşma

Instagram'da 32 milyonla Türkiye'nin en yüksek takipçi sayısına sahip ünlü ismi olan Hande Erçel, etkileşim gücü sayesinde büyük reklam anlaşmaları yapmaya devam ediyor. Erçel, son olarak ünlü bir parfüm ve deodorant markasının yüzü oldu.

Son dönemin en popüler oyuncularından Hande Erçel, sosyal medyada etkileşimi en yüksek ünlü isimlerin başında geliyor. Hem iş, hem özel hayatıyla gündemden düşmeyen oyuncu, reklamcıların da gözdesi oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre Erçel, dün yeni bir reklam anlaşması daha imzaladı. Ünlü oyuncu, özellikle gençlerin favorisi olan çiçek kokularıyla tanınan ünlü bir parfüm ve deodorant markasıyla el sıkıştı.

Dün menajerlik ajansından çıkarken yeni iş anlaşmasının duyuran oyuncu, bir yıllık kampanya kapsamında çekilen reklam filmleri ve afişleriyle tüm mecralarda seyirci karşısına çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN