Sinead O'Connor'ın ölüm nedeni açıklandı

Sinead O'Connor'ın ölüm nedeni açıklandı

Geçen yıl hayatını kaybeden İnsan hakları savunucusu kimliğiyle de tanınan İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor'ın ölüm nedeni belli oldu.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor'ın ölüm nedeni açıklandı. 1990'da Prince'in 'Nothing Compares 2 U' şarkısının cover'ıyla tanınan O'Connor'ın ölüm belgesinde birden fazla solunum sorunu sıralandı.

ÖLÜM NEDENİ AÇIKLANDI

Londra'daki evinde cansız bedeni bulunan ünlü şarkıcının, bronşiyal astımın tetiklediği kronik obstrüktif akciğer hastalığı olan KOAH'tan dolayı hayatını kaybettiği bildirdi. Sanatçının ölümünde ayrıca geçirmekte olduğu solunum yolu enfeksiyonunun da etkili olduğu açıklandı.

İngiliz yetkililer, Sinéad O'Connor'ın bu yılın başlarında onun herhangi bir cinayet şüphesi olmadan doğal sebeplerden öldüğünü açıklamıştı ancak kesin sebep bugüne kadar kamuoyuna duyurulmamıştı.

Yıllarca psikolojik sorunlar yaşayan Sinéad O'Connor, hayatı boyunca en az 8 kez intihara kalkıştığını söylemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN